Oeps… ik loop een beetje achter met bloggen. Ik had even wat tijd nodig om ‘in te komen’ na mijn verblijf van 2 weken in Sydney. Acclimatiseren was ook weer even nodig.
Bij deze een kleine update 😉
Maar hier zit ik dan. Op het warme Bali. Alweer bijna 1.5 week inmiddels. En wat een schitterend eiland vol met warme en lieve mensen! Wat een fijne sfeer en wat kan je lekker eten overal 
Indonesië is om precies te zijn mijn 40e land. Een nieuw land, nieuw volk, nieuwe religie… alles nieuw!

Waarom Bali?

Bali is één van de hotspots waar veel digital nomads voor een langere tijd verblijven en wellicht net als ik (een deel van) de Nederlandse winter doorbrengen. Zij werken in koffiebarretjes en coworkings. Overal zie je ze wel zitten. Met laptops open en nippend aan een cappuccino. Vaak ook met oortelefoons op. Reizende entrepreneurs zonder een vaste thuisbasis in Nederland.
Bali is qua levensonderhoud relatief goedkoop. Het is het hele jaar door zonnig en het eiland heeft een fijne cultuur.
Bali heeft ook een enorme aantrekkingskracht op yogaliefhebbers en surfers. Ook kan je voor nop even naar de pedicure/manicure of jezelf even lekker laten masseren. Een waar paradijsje dus waar niks over is gelogen.

Canggu & Ubud

Momenteel verblijf ik voor 2 weken in Canggu. Een plaatsje aan het strand.
Ik woon in een ‘shared villa’ met een eigen slaapkamer en een eigen outdoor badkamer. Dus douchen en naar de wc gaan doe ik buiten 😉
Ook heeft de villa een privé zwembad. Heerlijk zo’n verkoeling!
Aankomende zaterdag verhuis ik voor 2 weken naar Ubud. Een nieuwe plek op Bali waar het vooral erg groen is. Werken tussen de rijstvelden. Op deze manier verblijf ik dus op één plek, maar toch ook weer niet.
Ik heb voor deze 2 plekken gekozen omdat hier veel nomads zitten. Toeristisch is het natuurlijk wel, maar dat vind ik persoonlijk niet erg.

Tot de volgende blog!