PORTFOLIO

Voor de reisblog Reisbegeerte schrijf ik SEO reisblogs over verschillende reisbestemmingen.

Voor opleidingscentrum Westpoort heb ik als content medewerker de content voor de nieuwe website geschreven.

Voor de website Wereldreizigersclub schrijf ik SEO artikelen over verschillende reis onderwerpen.

Voor het multimediabedrijf High Profile Events schrijf ik artikelen over verschillende evenementen locaties.

Voor internetmarketing bureau Spredle schrijf ik als reporter infopagina’s en webteksten voor MKB bedrijven.

Voor Recreatie Noord-Holland hou ik specifiek voor Spaarnwoude de activiteiten agenda en de Social Media bij.

Voor het recruitmentbureau Working Adventures schrijf ik als copywriter alle content voor de online reisgidsen, vacatures en e-mails. En daarnaast schrijf ik alle webteksten voor hun websites www.workingadventures.nl en www.anyworkanywhere.nl

Samen met dansdocent/ondernemer Araliya Bosma hebben wij de content op haar website bedacht en geschreven. De bedoeling is dat de teksten zodanig aantrekkelijk zijn, dat het duidelijk is wie zij is en wat zij doet.

Het onlinemagazine van ondernemer Simone Levie heb ik volledig nagekeken op typ-, schrijf en taalfouten en hier en daar de zinsopbouw gecorrigeerd.

Voor touroperator Sawadee schrijf ik blogs over verschillende onderwerpen voor bestemmingen die zij aanbieden in hun reizen.

Voor het transcriptiebureau Getikt Worden werk ik interviews (letterlijk) uit middels een audiobestand.

Voor het Nederlandse filmproductiebedrijf We can do it Productions heb ik een Engelstalig filmproject (concept voor een filmplan) document nagekeken en gecorrigeerd op zinsopbouw (zodat het makkelijker wegleest) en op typ-, schrijf en taalfouten.

Voor de website Backpacken Zuid-Amerika heb ik bijgedragen aan de content en een reisdagboek geschreven. Een soort dagboek waar ik mijn ervaringen over mijn reis van 6 maanden door Zuid-Amerika vertel. Ook heb ik een deel geschreven over mijn allereerste reis naar Zuid-Amerika.

Voor de (zonnige) reisblog Travesol heb ik bijgedragen aan de content voor voornamelijk het kopje ‘reiservaringen’. Ook beheer ik het Instagramaccount van Travesol zelf.

Voor de reisblog Alleen op reis heb ik een gastblog geschreven over Spaans leren in Peru.

Voor de reisblog Reismeisje heb ik een gastblog geschreven over Los Angeles. Een stad waar ik een aantal keer ben geweest.

Laura Graichen
Tekst & Social Media

Hoofddorp
+31633935286

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Contact

3 + 4 =