PORTFOLIO

Voor het recruitmentbureau Working Adventures schrijf ik als copywriter alle content voor de reisgidsen, vacatures en e-mails. En daarnaast schrijf ik alle webteksten voor hun website www.workingadventures.nl en www.anyworkanywhere.nl

Voor de blog Live like a nomad heb ik een gastblog geschreven over mijn voorbereiding op het leven van een digital nomad.

Voor het transcriptiebureau Getikt Worden werk ik interviews (letterlijk) uit middels een audiobestand.

Voor het Nederlandse filmproductiebedrijf We can do it Productions heb ik een Engelstalig filmproject (concept voor een filmplan) document nagekeken en gecorrigeerd op zinsopbouw (zodat het makkelijker wegleest) en op typ-, schrijf en taalfouten.

Voor touroperator Sawadee schrijf ik blogs over verschillende onderwerpen voor bestemmingen die zij aanbieden in hun reizen.

Voor de website Backpacken Zuid-Amerika heb ik bijgedragen aan de content en een reisdagboek geschreven. Een soort dagboek waar ik mijn ervaringen over mijn reis van 6 maanden door Zuid-Amerika vertel. Ook heb ik een deel geschreven over mijn allereerste reis naar Zuid-Amerika.

Voor de (zonnige) reisblog Travesol heb ik bijgedragen aan de content voor voornamelijk het kopje ‘reiservaringen’. Ook beheer ik het Instagramaccount van Travesol zelf.

Voor de reisblog Reismeisje heb ik een gastblog geschreven over Los Angeles. Een stad waar ik een aantal keer ben geweest.

Voor de reisblog Alleen op reis heb ik een gastblog geschreven over Spaans leren in Peru.

Laura Graichen
Tekst & Social Media

Hoofddorp
+31633935286

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Contact

11 + 4 =