WAT IK ALLEMAAL VOOR JE KAN DOEN

Pakkende (web) teksten

Door middel van het schrijven van pakkende teksten met de juiste tone of voice voor de juiste doelgroep, kan ik de lezer inspireren en enthousiasmeren over het betreffende onderwerp. Mijn specialisatie en kennis liggen op het gebied van reizen. Uiteraard kan ik ook schrijven over totaal andere onderwerpen. Ik heb ook kennis van en interesse in: sport, lifestyle, spiritualiteit, yoga & meditatie, gezonde voeding, films & series, dieren, boeken, muziek & festivals. Dankzij mijn laatste parttime baan als Travel Consultant voor een luxueuze touroperator, heb ik ook veel kennis van het ‘hogere luxe segment’. Ik creëer graag ijzersterke content voor je van een (korte) blogpost tot uitgebreide webteksten. Jij vertelt en ik schrijf!

 

Copywriting

Ik help je graag met het (her)schrijven en/of redigeren van (reclame) teksten die de lezer over doen laten gaan tot een ‘’call to action’’ middels de juiste copywriting en de juiste content. Denk maar aan een pakkende producttekst die jouw klant aanzet tot: KOPEN! Of een prachtige reis die geboekt moet worden.

 

Social Media

Ben je bijvoorbeeld net een webshop begonnen of heb je net een leuke winkel geopend en heb je een zakelijke Instagram aangemaakt? Maar heb je absoluut geen tijd om je Instagram te beheren? Dan kan je mij inhuren! Middels een duidelijke content planning en een goede strategie maak ik wat leuks van jouw Instagram account samen met de juiste content. Ook voor andere socialmediakanalen kan je bij mij terecht.

Vertalen (ENG – NL)

Dankzij mijn Engelse studies in het buitenland, internationale reiservaring en internationale banen in loondienst, kan ik wel zeggen dat ik een goede kennis heb van de Engelse taal. Heb jij een Engelstalige website die vertaald moet worden naar het Nederlands? Of een andere vertaalopdracht (ENG – NL)? Dan kan ik jou helpen!

Laura Graichen
Tekst & Social Media

Hoofddorp
+31633935286

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Contact

1 + 10 =